Jeg er en senior som har hemofili 

Jeg er en senior som har hemofili 

Jeg er en senior som har hemofili 

Mye har skjedd når det gjelder hemofili de siste årene. Med fremskritt innenfor moderne medisin er livet med hemofili veldig annerledes i dag enn det var da du vokste opp. For eksempel er det i dag en bedre forståelse om effektene ved aldersrelaterte tilstander for folk som lever med hemofili.

Etter hvert som du blir eldre vil du oppleve helserelaterte endringer som kommer med alderen, som for alle andre. Selv om alle opplever disse endringene, kan seniorer med hemofili være mer utsatt enn andre jevnaldrende. For å beholde kontrollen over tilstanden og redusere risikoen for hemofilirelaterte problemer, bør disse endringene håndteres nøye sammen med helseteamet ditt.  

Hils på Gert Grekow

I en alder av 17 år mistet Gert sin bror pga. hemofili, en tilstand som også han har og som han i årevis levde med uten medisinering. Men i dag er Gert Grekow 73 år og mer levende enn noensinne. Denne filmen er en del av prosjektet «Hemofili-fortellinger», som ble gjennomført i samarbeid med European Haemophilia Consortium. Film: Goran Kapetanovich 

senior

text

I dag er det med den riktige behandlingen mulig å leve et liv som handler om mye mer enn hemofilien.  

Klikk her for å lese videre om de mange mulighetene for et liv som er noe langt mer enn hemofili

 

NP-24445